Τρόποι Πληρωμής

Στο www.prettything.com.cy έχεις την δυνατότητα να πληρώσεις με διάφορους τρόπους. Στο Checkout κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου, επιλέγεις ένα από τα παρακάτω:Πληρωμή με Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα (μέσω PayPal)

Σου δίνεται η δυνατότητα αν το επιθυμείς να πληρώσεις με την χρεωστική/πιστωτική σου κάρτα σε ένα μόλις λεπτό. Και η ασφάλεια των συναλλαγών; Σε εξασφαλίζει η μεγαλύτερη εταιρία online τραπεζικών συναλλαγών PayPal. Κανένα από τα προσωπικά σου στοιχεία δεν παραμένει σε εμάς. Επιλέγοντας να πληρώσεις με κάρτα, ανακατευθύνεσαι στο ασφαλές περιβάλλον του Paypal και εκεί επιλέγεις να πληρώσεις με την χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Προσθέτεις τα στοιχεία σου και η πληρωμή έγινε!

 


Αντικαταβολή

Αν επιλέξεις την πληρωμή μέσω αντικαταβολής τότε θα πληρώσεις για το προϊόν  που έχεις επιλέξει, την στιγμή που θα το παραλάβεις. 

 


Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείς να πληρώσεις πραγματοποιώντας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.  Στο checkout κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου, επιλέγεις "μέσω τραπεζικής κατάθεσης" και συνεχίζεις την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου. 


Τράπεζα Κύπρου
IBAN: CY45002001950000357023561692
SWIFT: BCYPCY2N


* Στην αιτιολογία κατάθεσης σημειώστε: ΟΝΟΜΑ, ΤΗΛ ή ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ


*Δικαιούχος: SH5 LTD